Hűségprogramunk

 

Emma Virágküldő Szolgálat

 

Az Emma Virágküldő Szolgálat webáruháza elindította hűségpont-gyűjtő rendszerét, melynek keretében visszatérő Megrendelőink vásárlásait hűségpontokkal jutalmazzuk. Minden megrendeléskor a megrendelt termékek értéke után kiszámításra kerülnek a hűségpontok. A megrendelt termékek bruttó értékének 10%-át írjuk jóvá a virtuális számlán. 

Például, ha 10.000.- Ft értékben vásárolunk, virtuális számlánk 1000 hűségponttal gyarapszik. Hűségpontokat a virág-, ajándékvásárlás teljes összegére kapjuk, szállítási díjra nem. A vásárlással gyűjtött pontok jóváírása azonnal megtörténik, így a pontok akár a következő vásárlásnál is felhasználhatóak.

A Hűségpontok jóváírása és beváltása

A webáruház a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok.

A hűségpontok 1:1 arányban válthatók be, vagyis 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. A hűségpontok levásárolhatóak bármikor és bármilyen arányban a termék vásárlásának összegéből, melyet Ön határoz meg a megrendelés alkalmával. A szállítási díjba  nem számítható be.

Az áruházban megvásárolható valamennyi termék megvásárlása esetén jár a hűségpont, beleértve az akciós termékeket is. A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatjuk meg, ha hűségpontokkal szeretnénk kiegyenlíteni a vásárlásunk összegét.

A Hűségpontok egyenlege

Bejelentkezés után bármikor megtekinthetjük, hogy mennyi hűségponttal rendelkezünk. A „hűségpont” menüpontban elkülönülten láthatjuk az addig összegyűjtött hűségpontok mennyiségét.

A Hűségpont gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele:

Hűségpont az Emma Virágküldő Szolgálat webáruházának regisztrált felhasználói számára adható. Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre semmilyen körülmények között át nem váltható.

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!